Μέλι Ελάτης 260γρ

Κωδικός προϊόντος: M0005

4.20 €
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο« Επιστροφή

Μέλι Ελάτης 260γρ. Είναι μέλι μελιτώματος που παράγεται από τον χυμό της Ελάτης που φύεται κυρίως στις ορεινές περιοχές. Το μέλι Ελάτης έχει ιδιαίτερη γέυση. Δεν κρυσταλλώνει λόγω απουσίας της γυρής.

Γενικά το Ελληνικό μέλι είναι ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, γνωστό από την αρχαιότητα για την ωφέλιμη δράση του στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Βασικό συμπλήρωμα διατροφής της καθημερινής μεσογειακής διατροφής, περιέχει μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες, λιπαρά και οργανικά οξέα, αμινοξέα και ένζυμα.

Η συχνή χρήση του μελιού δίνει δύναμη και ευεξία στον οργανισμό. Βοηθά την λειτουργία των ενδοκρινικών αδένων και τον ελαττωματικό μεταβολισμό, ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου, είναι δυναμωτικό και καταπραϋντικό. Το μέλι είναι πηγή ενέργειας για τους αθλητές, τα παιδία, τις εγκύους, τους άρρωστους, και κάθε ταλαιπωρημένο οργανισμό. Μας εφοδιάζει με ενέργεια, καθώς αποτελεί πηγή απλών και σύνθετων υδατανθράκων. Γνωστό το μέλι επίσης για τις αντισηπτικές ιδιότητες του.

Η κρυστάλλωση είναι φυσικό φαινόμενο που δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του μελιού. Σχετίζεται με τη φυσική προέλευση του μελιού κι επηρεάζεται από τη χημική του σύνθεση. Ένα κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο. Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται εύκολα και σε μπεν-μαρί, χωρίς να χάσει καμία από τις βιολογικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Ελληνικό Προϊόν