Τρόποι Πληρωμής

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

Με αντικαταβολή ΕΛ.ΤΑ. Πληρώνετε μετρητοίς το προϊόν κατά την παράδοση από τα ΕΛ.ΤΑ. στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει (έξοδα αντικαταβολής από 2,30€ μόνο 0,80€)

Με αντικαταβολή (παράδοση από Biogiamas). Πληρώνετε μετρητοίς το προϊόν κατά την πάραδοση από εμάς στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει (ισχύει μόνο για εντός Θεσσαλονικής και χωρίς έξοδα αντικαταβολής)

Μέσω Paypal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Paypal για της αγορές σας είτε έχετε λογαριασμό είτε απευθείας δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο paypal. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το biogiamas.gr δεν κρατάει δεδομένα της κάρτα σας ή του λογαριασμού σας. Το biogiamas.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ τηλεφωνικά ή μέσω email τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα.(έξοδα υπηρεσίας 1,00 ευρώ)

Παραλαβή από Biogiamas spot. Πληρώνετε τοις μετρητοίς το προϊόν κατα την παραλαβή του από κάποιο biogiamas spot κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Δείτε εδώ τα Biogiamas spot.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το αντίτιμο της παραγγελίας σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Bank name : Πειραιώς- Piraeus Bank
Account owner : ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Account no : 6863-136655-434 
IBAN : GR7201718630006863136655434


Για περαιτέρω πληροφορείες καλέστε 6978 500 550.