Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή από Biogiamas spot (Δωρεάν)

Παραλαβή της παραγγελίας σας από εσάς από Biogiamas spot. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσας. Δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού. Δείτε τα Biogiamas spot στην καρτέλα "Biogiamas spot".

Κατ΄οίκων παράδοση από Βiogiamas (μόνο εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης)

Κατ΄οίκων παράδοση από Biogiamas (μόνο εντός Θεσσαλονίκης) με χρέωση 1€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Πάραδοση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 25€.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω ΕΛ.ΤΑ  

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω ταχυδρομείου ΕΛ.ΤΑ με χρέωση 1,50€. Εκτιμώμενη παράδοση 2-4 εργάσιμες μέρες. Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€.

Αποστολή σε Χερσαίους & Νησιωτικούς προορισμούς με ACS Courier

Αποστολή στον χώρο σας σε Χερσαίους & Νησιωτικούς προορισμούς με την εταιρεία ACS courier που συνεργαζόμαστε με επιβάρυνση 3,10€ μέχρι 2kg. Εκτιμώμενη παράδοση για Χερσαίους & Νησιωτικούς προορισμούς είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.Για κάθε extra κιλό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 60€.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Αποστολή στον χώρο σας σε δυσπρόσιτες περιοχές με απόσταση μεγαλύτερη από 10 χιλιόμετρα από το δίκτυο πόλεων της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς τηλεφωνικά 6983355736 ή με email στο info@biogiamas.gr
 

Δωρεάν έξοδα αποστολής

Για Θεσσαλονίκη με αγορές άνω των 25€
Πανελλαδικά με αγορές άνω των 40€(ΕΛ.ΤΑ) και 60€(ACS courier)
Στα δωρεάν έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξοδα αντικαταβολής